glitter-graphics.com hyep..jgn lupe follow taw.... komen skaly... :p
LiveTyping.com

Wednesday, 7 September 2011

ape salah aq ?

harini tpat pukul 10 mlm aq kne marah ngn apak aq , tetibe lpas adeq aq mnanges bab gdoh *kot* ayah aq mrah aq , ape slah aq ?sbab adeq2 aq tak kn aq yg kne marah , tak fair lah cmni aq mmg tak ske adeq aq , so aq tak brape rpat ngn dy , Ayah mrah psal aq lupe adeq . helllooo bile mase plak , time kt mne2 jelah , adeq aq yg lupe kakak , tak kan hari2 aq nak kne lyn kau mcm puteri , harapan lah.... susah gile hdup cmni , time kau nga syok buad pape kau tak hengat aq kan ? time aq enjoy ngn kwn2 / spupu kau ngadu plak kt ayah en , eh sial lah , kau taw tak , aq sket gile hati . klau cmni baek aq takyah ade adeq cm kau , ape kau nak sume aq bgi , tp ape yg aq mnx kau tak pnah pon , kau ubah lah prangai kau tuh , kau jgn pikir kau 10 thun nak dmanja2 , mmg tak r kn , kau mcm tak sdar kn , rmai gile org benci kau . dpn kwn kau , kau kutuk aq . aq sbar je . aq bru je pnggil kau nme yg ta spatutnye kau bgitaw ayah , klau bole kau nak bgitaw sme org . kau buad ny sbab nk dpat perhatian je kn ? tkde nye derr org nak bgi perhatian kat kau , kt sini jelah tmpat aq luah . aq ckp ngn ayah /mama bkn dorg nk dgr . lg kne marah adelah . bia jelah aq simpan lame2 . aq je kn kne mnggalah . korg tak pnah fikir prasaan org laen ke ? ha ? tak kn aq je nk kne jge prasaan korg . aq pon ade prasaan gak

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Shinee - Minho


Love Calculator - Calulate your love!